Marathon Cluj 2014

Într-o lume avidă de senzațional, mai ales în forma lui urâtă, cred că este necesar să remarcăm atunci când se întâmplă lucruri frumoase în jur; ediția 2014 a Marathonului Internațional Cluj a fost o reușită din toate punctele de vedere: oameni mulți și pasionați, atât participanți cât și spectatori, organizare exemplară, până și vremea a fost de partea evenimentului (cred că a fost singurul interval orar în care nu a plouat duminică).

A fost, pentru mine, o ocazie minunată de a revedea prieteni dragi și vechi, alături de care împărtășim aceeași pasiune: sportul, în general și alergarea, în special. Alice, Corina, Ramona, Cristina, Emanuel, Nicu…toți s-au depășit pe sine și m-au ajutat și pe mine să revin pe traseu, fix la 8 luni de la accidentul care era destinat să mă transforme în sedentar.

Ca de fiecare dată, am susținut noul proiect PEDITEL, inițiat de Fundația „Părinți din România”, proiect la care lucrează cu atâta dedicare Cătălina și Cristina.

M-am bucurat să văd din nou mulțimea de copii care au participat la evenimentul dedicat lor și închei cu ceea ce am spus și la TVR Cluj, a doua zi după cursă: dacă ar fi un singur lucru să-mi doresc, în calitate de părinte și sportiv amator, acela ar fi ca, începând de azi, niciun părinte să nu mai spună copilului său „nu mai alerga!”

Zi faină!

(Vizitat de 116 ori, 1 vizite azi)

About The Author

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *